SEO

Seo nije trajan i mora se stalno unapredjivati… zašto? Zato što internet ne počinje od Vas i ne završava se na Vašem sajtu, i Vaša konkurencija želi da bude na prvoj strani

Bolja pozicija Vašeg sajta na pretraživačima

Optimizacija sajtova SEO (Search engine optimization), je jako bitna za bolju poziciju Vašeg web sajta u besplatnim rezultatima pretrage na različitim pretraživačima. Svako ko uradi sajt želi da bude na prvoj strani pretraživača i nije obavezno, ali bi bilo lepo da bude prvi i u rezultatima pretrage…

 

Realnost je malo drugačija, mnogo je sajtova iz iste ili slične delatnosti, i naravno cilj u Google rangiranju su iste ili slične ključne reči. Pa kako onda svi da budu na prvoj stranici? Ko bi onda bio drugi ili na drugoj strani pretrage ili možda na nekoj još udaljenijoj stranici Google pretraživača?

Upravo SEO pomaže da se Vaš sajt izdvoji iz gustog dima konkurentnih sajtova i ispliva na površinu, što podrazumeva prvu stranu u rezultatima pretrage. Seo nije trajan i mora se stalno unapredjivati… zašto? Zato što internet ne počinje od Vas i ne završava se na Vašem sajtu. I Vaša konkurencija želi da bude na prvoj strani, što se manifestuje unapredjenjem sajtova, a onda i boljom pozicijom u rezultatima pretrage. Takodje optimizacija nije trenutan proces. Nakon radova na optimizaciji neće se Vaš sajt istog momenta pojaviti na prvoj stranici, već je neophodno da prodje izvesno vreme, min 30 dana, kako bi se prvi rezultati videli.

Šta je potrebno za dobro pozicioniranje sajta na guglu?

Da li ste se ikada zapitali kako i zašto je neko dobro pozicioniran? Verovatno je imao dobar savet prilikom izrade sajta i naravno da je imao osobu koja ume da savet preslika, i u realnim uslovima na Google terenu dobije utakmicu. Da bi neki tim pobedio neophodno je da ima vrhunske igrače, ali i dobrog selektora koji će u utakmici primeniti dobru taktiku.

 

Zamislite da ste na vrhu pretraživača – to je ono što možemo da uradimo za vas.

Biti broj jedan znači više kupaca i više posla za vas. Dozvolite nam da vam pokažemo šta možemo da uradimo.

Kontaktirajte nas danas za besplatne konsultacije!

Kao što smo više puta naveli, mi smo profesionalci iz oblasti internet marketinga, kao i web dizajna i programiranja! Imamo puno uspeha u optimizaciji sajtova. Klijenti kojima je jedini uslov za saradnju bio da budu na prvoj stranici u rezultatima pretrage jesu naši veoma zadovoljni korisnici. Razlog Vam je naravno jasan. Njihov uslov je ispunjen, a usput su dobili odlične savete kako da do tog rezultata dodju brzo. Narvno, i kako da dobru poziciju dugo zadrže.

Ukoliko želite da imate dobro optimizovan sajt, slobodno nas kontaktirajte i zakažite sastanak. A mi ćemo Vas nakon detaljne analize informisati o koracima koje morate preduzeti. Uputićemo vas kako bi bilo moguće raditi optimizaciju sajta i kako bi za istu produžili garancije.

Biti na vrhu Google-a je dragocena prednost – ona koja može značiti više saobraćaja, potencijalnih klijenata i klijenata za vaše poslovanje.

Neka vam VEB ASISTENT pomogne da postignete ovaj cilj i sami se uverite u rezultate!

Pišite nam i zatražite konsultacije