Instagram oglašavanje

Pokušali ste da se više angažujete na Instagramu, ali niste videli uspeh kojem ste se nadali!

Održavanje Instagram naloga za tebe može značiti puno posla i teško je znati šta dalje da radite sada kada ne vidite rezultate koje želite.

WEB ASISTENT je tu da pomogne. Uz našu pomoć, moći ćete brzo i lako da povećate broj svojih pratilaca na Instagramu, a istovremeno ćete dobiti dobre savete kako da koristite ovu platformu za oglašavanje vašeg poslovanja.

Instagram nije samo popularna društvena platforma

Iskoristi instagram da bustuješ svoje poslovanje

Instagram je sa preko 400 miliona korisnika širom sveta za kratko vreme postao popularna društvena mreža i omiljena aplikacija velikog broja poznatih brendova.

Instagram predstavlja rešenje end-to-end oglašavanja, koje pokreće i ostvaruje realne poslovne rezultate. Putem instagram reklama možete povećati svest o brendu, poslati poruku ciljnim korisnicima, navesti ih da posete sajt ili preuzmu aplikaciju za mobilne uređaje.

U principu ova platforma omogućava da za vrlo kratko vreme i na zabavan način potencijalni kupci vide čime se bavite.

Budući da je samo targetiranje publike osnovano na Facebook algoritmu postoji niz opcija za detaljno određivanje vaše ciljne grupe.

Uz pomoć Instagram oglasa i gore navedenog targetiranja stvorićete vezu sa željenom grupom. To će motivisati određene pratioce da više posećuju vaš profil i da se bolje povežu sa samim brendom.

Instagram oglašavanje je dosta povoljnije u odnosu na ostale vidove online oglašavanja budući da ima nisku cenu po kliku (čak 43% nižu od Facebook-a). Reklame koje se plasiraju na Instagram mreži su u vidu fotografije, video snimka ili rotirajućih (carousel) fotografija.

Da li želite da znate kako da imate više posla i da zaradite više novca zahvaljujući svom Instagram nalogu?

Kontaktirajte nas i naučite kako da zaradite više novca sa svojim Instagram nalogom i poslovanjem!

Zašto ljudi vole instagram?

Zbog toga što su same objave na Instagramu u mnogim slučajevima veoma dobrog izgleda, sam engagement je dosta kvalitetniji i viši. Kako je angažovanje veće samim tim dolazite do korisnika koji će češće komentarisati i deliti vaše objave, što znači da vaš profil može biti efikasan kanal marketinga brenda i prodaje.

Zašto izabrati nas?

Naprosto postoji više ciljeva koji opredeljuju pravac vođenja Instagram kampanje koji naš stručan tim social media menadžera svakodnevno analizira i primenjuje najbolju praksu kako bi Vaša kampanja imala dobru ocenu kvaliteta. A sve to shodno smernicama za oglašavanje na ovoj društvenoj mreži. Svakako najbitnije je i istraživanje samog tržišta kao i konkurencije. Budući da se redovno pojavljuju novije opcije za još uspešnije poslovanje putem društvenih mreža, ne znači da može baš svako da drži sve društvene mreže u malom prstu, kao što to može naš tim 😀

Instagram je moćan alat za vlasnike preduzeća i WEB ASISTENT vam može pokazati kako da ga koristite u svoju korist.

Uz našu pomoć možete kreirati uspešne Instagram kampanje koje će povećati promet na vašoj web stranici i povećati vašu prodaju.

Pišite nam i zatražite konsultacije