Edukacija

Može biti teško pratiti kada govorimo o razvoju weba!

Ali nema potrebe za brigom jer obrazovanje i učenje nikada ne prestaju

Ako ste ikada razgovarali o web razvoju i osećali se kao da sedite u sobi punoj nuklearnih fizičara, niste sami. Mnogi vlasnici preduzeća znaju da su teme vezane za web važne za njihov uspeh, ali nemaju znanja da započnu. Zato je važno da se edukujete o osnovama optimizacije i promocijama web stranica. Na ovoj stranici ćemo proći kroz par bitnih segmenata o kojima morate voditi računa.

Analiza vaše web lokacije

Kako funkcioniše web?

Trudimo se da damo sve od sebe kada je u pitanju rad jedan na jedan sa klijentima, pomažući im da razumeju sve segmente web razvoja koji ih zanimaju. To uključuje analizu web sajtova, pozicioniranje za pretraživače, promovisanje usluga na Guglu i drugim društvenim mrežama. Takodje kreiranje sadržaja za objave, kao i kreiranje video sadržaja. Važno je razumeti šta treba da se uradi ili da li je nešto urađeno kako treba.

Vaš prvi korak da budete sigurni da je vaša web lokacija uspešna jeste da je analizirate – šta funkcioniše, šta ne radi i šta treba poboljšati. Ovo uključuje pregled vremena učitavanja stranica, dizajn korisničkog iskustva (UKS), tokove navigacije i još mnogo toga. Takođe može uključiti ispitivanje tehničkih elemenata kao što su HTML struktura, meta oznake, oznake šeme i struktura veze. Svi ovi aspekti doprinose tome kako pretraživači rangiraju vašu web lokaciju kada ljudi pretražuju povezane ključne reči ili fraze.

Promovisanje vaše web stranice

Šta je cilj?

Kada analizirate svoju web lokaciju i izvršite sva neophodna poboljšanja na pozadini (ili ako je sve već optimizovano), možete početi da je ozbiljno promovišete. To znači pravljenje oglasa na Google-u, kao i na drugim platformama društvenih medija kao što su Facebook, Instagram, Tik Tok ili YouTube. Pored toga, kreiranje sadržaja za postove i video zapise može pomoći da se još više poveća vaša vidljivost na mreži.

Imajte na umu da SEO (optimizacija pretraživača) zahteva nameran pristup. Što znači da vaš sadržaj treba da sadrži pažljivo istražene ključne reči kako bi klijenti mogli da pronađu upravo ono što traže kada pretražuju na mreži.

Zašto je bitno da razumete:

  1. Razumećete ponude koje budete dobijali
  2. Znaćete kako da koncipirate vaše upite i zahteve
  3. Znaćete kako da kontrolišete zaposlene koji su angažovani na projektima poput vodjenja društvenih mreža
  4. Umećete da procenite koje je potrebno vreme angažovanja na pojedinim projektima. Ovo će vam značiti prvenstveno kako bi mogli da organizujete poslove kao i da planirate njihov obim.
  5. Na kraju, umećete da uradite sve sami, od kreiranja koncepta sajta, osmišljavanja sadržaja do kreiranja kampanja na Google ads i ostalim društvenim mrežama. Ali takodje, umećete i da kreirate neodoljive video sadržaje koji će povećati interakciju sa korisnicima.

Kao vlasnik preduzeća ili menadžer koji želi da bude siguran da njihova kompanija uspe u današnjem digitalnom svetu, razumevanje osnova web razvoja je od suštinskog značaja. Od analize tehničkih elemenata kao što su HTML struktura ili struktura linkova do kreiranja sadržaja za postove i video zapise koji promovišu vašu web lokaciju na više platformi — svi ovi zadaci moraju biti urađeni sa preciznošću kako bi se stvorilo uspešno prisustvo na mreži. Uz obrazovanje o ovim temama u kombinaciji sa praksom uvođenja u svoj poslovni model, imaćete sve alate neophodne za uspeh!

Zato smo Vam mi pripremili online edukacije 1 na 1. Odnosno edukacije se rade na konkretnim primerima unutar jedne firme dok je maksimalan broj polaznika jednog kursa do tri osobe. 

Ovo je način da oni koji prodju edukacije nakon iste zaista umeju da rade na konkretnim poslovima.

Kursevi su podeljeni u pet grupa:

Ostati ispred kada je u pitanju razvoj weba zahteva trud, ali se neizmerno isplati ako se uradi ispravno. Praćenjem novih tehnologija koje se puštaju na tržište; prisustvovanje radionicama i događajima; razumevanje jezika za kodiranje; korišćenje različitih okvira; i umrežavanje sa kolegama koji imaju iskustva u ovoj oblasti – ove strategije mogu pomoći svima da budu informisani o tome šta se dešava u svetu web razvoja!

Hajde se sada usudite na prvi korak i krenite da učite oblasti koje su goruće kako bi Vaša kompanija imala nesmetan rast. Hajde za početak da naučite da razumete oblasti koje vam sada deluju kao bauk.

Mogli biste da provedete mesece pokušavajući da sami naučite!

ili biste mogli da nas angažujete i na konkretnim poslovima naučite sve oblasti koje su bitne za vaše poslovanje.

Pišite nam i zatražite konsultacije